WWW.KINDERFIETSEN.SURFSTAD.NL
JONGENSFIETSEN - MEISJESFIETSEN - Home - FIETSVERZEKERING EN FIETSDIEFSTAL

 Fietsverzekering en fietsdiefstal

Fietsverzekering

Er zijn veel mogelijkheden om een kinderfiets te beveiligen tegen diefstal en schade, maar toch kan een fietsverzekering nuttig zijn, omdat de fiets steeds vaker gebruikt wordt.

Wat zal uw fietsverzekering uitbetalen als uw kinderfiets gestolen wordt? De uitkering van uw fietsverzekering is afhankelijk van de huidige waarde van uw kinderfiets. Bij volledige fietsverzekeringen wordt uw oude kinderfiets gewaardeerd tegen de kostprijs van een nieuwe kinderfiets van vergelijkbare kwaliteit. Natuurlijk is er altijd een gedeelte dat de fietsverzekering niet op zal vangen.

Het is een goed idee om uw kinderfiets op de foto te zetten als bewijs bij fiestdiefstal. Bewaar ook de factuur van uw kinderfiets. Dit zal helpen bij uw claim die u maakt met uw fietsverzekering.

Bij diefstal geldt een vrijstelling van 20 % van de verzekerde waarde van uw kinderfiets. Fietscomputer, fietsslot, fietstassen, bagagedrager... De waarde van de accessoires van uw kinderfiets kan flink oplopen. Ga na of deze vervat zijn in de fietsdiefstalverzekering.

Fietsdiefstalverzekering

Een goede fietsdiefstalverzekering om ook een kinderfiets te verzekeren tegen fiestdiefstal? Veel mensen hebben negatieve ervaringen met verzekeringen fietsdiefstal:

Een goed fietsslot kopen is mischien de beste fietsdiefstalverzekering.

De waarde van uw kinderfiets kan meestijgen. Heeft u een nieuwe kinderfiets verzekerd en is het type kinderfiets ondertussen in prijs gestegen? Sommige fietsverzekeringen verzekeren een waardestijging tot 15% van het verzekerd bedrag mee.

Bij de fietsdiefstal plus cascoverzekering bent u tevens verzekerd voor beschadiging aan de kinderfiets en kunt u gebruik maken van verhaalsrechtsbijstand.

Lees de brochure preventie fietsdiefstal.

franse werkwoorden vervoegen - engelse woordenschat - maaltafels oefenen - oefeningen hoofdrekenen - werkwoorden leren
kinderfiets 12 inch kinderfietshelm fietsverzekering kinderzitje fietsles fietskar leren fietsen puky kinderfiets kinderfiets volare alpina kinderfiets sparta young kinderfietsen fietsonderhoud kleuterfiets fietsdiefstal kinderfietsmand verkeersles kinderfietshandschoenen kinderfietswinkel sparta kinderfiets kinderstoel fiets vooraan loekie kinderfiets kinderfiets bandenmaat
 webdesign